Coaching

haptotherapie-arnhem-lisetta-schenk1

Coaching op basis van haptonomie

Ben je op zoek naar een coach in de regio Arnhem?

Mijn naam is Lisetta Schenk. Als gecertificeerd haptotherapeut ben ik geregistreerd bij de NFG en RBCZ. Ik heb veel ervaring bij de behandeling en coaching van mensen door middel van haptotherapie. Op deze pagina vertel ik iets meer over coaching op basis van haptonomie.

Haptocoaching is een combinatie van haptotherapie en coaching. Door de combinatie van behandeling en gesprekken ervaar je wat je lichaam jou “vertelt” over hoe je in het leven staat.

Je wordt je meer bewust van jouw handelen en leert beter voelen waar je grenzen liggen, waar je jezelf terugtrekt of teveel aanpast en wat jouw behoeften zijn.

In de coaching speelt het luisteren naar jou als cliënt een grote rol. Ook in de haptotherapie is luisteren essentieel, maar dan vooral voelend naar wat jouw lichaam je vertelt.

Aan de hand van de haptocoaching kun jij naar je doelen toewerken.

Heb je nog vragen of wil je een afspraak maken? Neem dan gerust even contact met mij op.

Lisetta Schenk

Neem contact op

Lees meer over:
Therapie
Haptotherapie is een therapie waarbij voelen en ervaren essentieel zijn. Het kan een ondersteuning zijn om weer in contact te komen met jezelf.

Relatietherapie
Wanneer jullie zijn vastgelopen en tegen problemen aanlopen waar je samen niet meer uitkomen, dan kan relatietherapie helpen. Samen kijken wij waar jullie tegenaan lopen en hoe jullie met elkaar omgaan.


Haptotherapie Arnhem
Therapeut Lisetta Schenk
Het raakt me als mensen vanuit hun gevoel gaan leven en dit bijdraagt aan het vergroten van hun levensgeluk.
Lid van en geregistreerd bij:Haptotherapie Arnhem
Parkstraat 39
6828 JD Arnhem
Route naar mijn praktijk
Top