Persoonlijk

haptotherapie-arnhem-lisetta-schenk1

Lisetta Schenk

Gevoelens, relaties, verbinding, aanraking en geraakt worden, zijn onderwerpen die me blijven fascineren, zowel in mijn werk als in mijn dagelijks leven.

Ik heb lang in een wetenschappenlijke omgeving (bio)chemie/microbiologie) gewerkt, maar nadat ik mij in 1998 ging omscholen tot reflexzonetherapeut heb ik in 2002 mijn praktijk voor reflexzonetherapie gestart.

Als reflexzonetherapeut merkte ik hoe belangrijk het is om werkelijke aandacht te krijgen en aangeraakt te worden. Maar ook wat er daardoor aan gevoelens los kan komen.
Juist dit psychologische aspect wekte mijn interesse.

Ik heb daarom met veel plezier de opleiding voor haptotherapie (aan het ITH) gevolgd. Door deze opleiding heb ik mijn werk kunnen verbreden en verdiepen. Als gecertificeerd/geregistreerd haptotherapeut ben ik geregistreerd bij de NFG en RBCZ.

Het raakt me als mensen vanuit hun gevoel gaan leven en dit bijdraagt aan het vergroten van hun levensgeluk.

Heb je nog vragen of wil je een afspraak maken? Neem dan gerust contact met mij op.


Lisetta Schenk

Neem contact op


Haptotherapie Arnhem
Therapeut Lisetta Schenk
Het raakt me als mensen vanuit hun gevoel gaan leven en dit bijdraagt aan het vergroten van hun levensgeluk.
Lid van en geregistreerd bij:Haptotherapie Arnhem
Parkstraat 39
6828 JD Arnhem
Route naar mijn praktijk
Top